På sistone

Nu tänkte jag dela med mig av lite saker jag gjorde och människor jag träffade veckan innan jag och Patrik flydde landet för London!
 
På fredagen innan London åkte vi hem till K-holm för att träffa lite folk och så. På kvällen var vi hos Patrik och först åt schnitzel. Sne kom Ellen och så lekte vi "sista minuten" ett tag och dekorerade paket med utklipp ur Katrineholms kurriren. Det blev väldigt eh... fint. Sedan kom även Oskar, Agnes och Carl förbi och vi tittade på lite film. Filmen handlade om några som gjorde en videodokumentär om någon häxa och det är lite tveksamt om den var bra. Iallafall, så gjorde vi en väldigt kreativ rap som vi spelade in. Mycket bra. Sen var den kvällen slut. 
 
Lördagen bjöd på besök hos mamma och pappa och sedan fika hos mormor! På kvällen gick vi hem till Lisa som fyllde år (det var hos som fick paketet vi så fint dekorerat kvällen innan). Efter vi ätit middag hos Lisa drog vi oss mot Harrys där även några från PH var. Väldigt mycket folk var det där och jag träffade massa personer jag gillar, så det var super! 
 
På söndagen åkte vi hem ganska tidigt för att se "Meningen med livet" som är Alex och Sigges show, som var bra! 
 
På måndagen åkte jag till Norrköping och Linköping och kollade in lite universitet. Studiebesöket slutade i Linköping där jag och mina coola stockholmskompisar träffade Marcus, så vi kunde catcha upp lite.
 
Sedan mina damer och herrar bar det av till London!!