allt jag vill

Hej! Det var ett tag sedan jag skrev här. Är inte jätteduktig på detta känner jag... men ganska roligt att ha ett arkiv att titta tillbaka i. Ja, så kan det vara. Sist jag skrev här tror jag att jag hade haft jobbarkompisar på besök i hemstaden. Följande vecka rullade på som vanligt med jobb på Eniro och läxhjälp. Efter jag har varit läxhjälp åt en elev på onsdagen mötte jag upp Patrik, Jacob och Louise för lite kaffe och trevligheter. Följande helg åkte vi till Linköping och träffade Marcus som flyttat dit och börjat plugga. Så duktig så duktig min lille plutt är. Där träffade vi även fler vänner och det var mycket kul. Blir ganska taggat till att börja plugga faktiskt. Ska förövrigt dit på studiebesök med tekniksprånget snart. SÅ kul. Resten av den helgen tillbringades i en soffa eller med familj. Vi åt middag hos min mormor, åt mat hos Patriks föräldrar. Älskar att komma hem på helgerna och bli bjuden på mat. 

Denna helg tillbringades även den (och några kommande) i Katrineholm. Lördagen i skolbänken med högskoleprov för att sedan springa hem, piffa till sig och bege sig till fam Ahlström där det vankades 20 års-överaskningsmiddag, för bara de närmaste och familj. Lite roligt då jag faktiskt är bjuden av födelsedagsbarnet på födelsedagsfest nästa helg, men det kunde ju inte hon veta. I söndags träffade jag min efterlängtade Ellen och vi var på Loppis och sjöng lite julsånger. Min kusin och moster kom över på besök och vi bestämde i all hast att kusinen Victor och min lillasyster skulle hänga på till Stockholm. Sagt och gjort. Så nu i skrivande stund har jag två små pluttar på min bäddsoffa (okej.. Victor är ganska stor nu..  17 år). Igår shoppade jag och Alice lite till henne (inte så lite... 22 plagg räknade hon det till). Tur att hon har en så snäll och tålig syster va? Mmmhm. Alice åker hem idag och min andra kusin Isac kommer upp hit. Han ska på jobbintervju och sen ska han, Victor, Patrik och några kompisar spela och sånt. 

I helgen ska vi till Örebro på Halloweenfest och till Therese på 20-års fest, som sagt. Nu ska jag lyssna på Jesus Christ Superstar, YEY! Puss och kram
Kategori: