update igen he he

Fick en fråga om mitt jobb. Jag jobbar på Eniro! :)
 
Gah! Vad dåligt det gick med att blogga haha. Förra helgen kom Klara och Lisa på besök. Patrik lagade en Chili och dom fick kolla in lägenheten. På lördagen blev det en shoppingtur och middag på Södermalms matbod (<3). Efter middagen mötte vi upp Louise och Emma på några drinkar och sen mötte vi upp my boy och hans vänner på medicinska föreningen. Slutade kvällen hemma hos Louise. Söndagen var min namnsdag (tack, tack för alla gratulationer). Klara och Lisa kom och lagade pannkaksfrukost och blåste ballonger. Klara åkte hem tidigt och vi andra tog ett varv i Mood-gallerian. 
 
Det var inte bara min namnsdag utan även min och Patriks 1årsdag. Vi hade bokat bord på en nice restaurang men insåg att vi var så trötta och att vi, den kvällen, uppskattade en hemmakväll i soffan mer. Så mysigt! Grattis till oss!!! Shit, ett år har gått fort men det känns som vi har kännt varandra föralltid.
 
Efter helgen följde en vanlig jobbvecka. Några jobbintervjuer, fick båda jobben men valde bort ett. Nu jobbar jag som läxhjälp två gånger i veckan. Yeye superroligt faktistk! Patrik fick också jobb, duktig pöjk. 
 
På torsdagen kom Elin förbi. Vi repade lite inför kommande spelningar och myste framför PH. Hon sov kvar och jag hade sovmorgon dagen efter så vi åt en god frukost (nej den var inte så god) framför nyhetsmorgon och sedan lunch i solen i gamla stan. Eller det här kanske var veckan innnan? Shit vet inte.
 
I helgen kom Matilda och Karin hit och hälsade på. Vi var på Wallmans i fredags. SÅ HIMLA BRA och jättegod mat. Supertrevligt och vi hade jättekul hahaha så himla rolig humor har vi ska ni veta. I lördags gick vi på premiären av Jeffs monologföreställning "Kramp". Mållös, kanonbra. På kvällen åkte jag och Patrik till min syster på kräftskiva. Där var även min far och syster oo så mysigt det var. So much love <3. Karin och Matilda var på dramaten och vi möttes upp i lägenheten senare. I söndags blev det frukost på kaffe. 
 
Nu är vi i en vecka igen och jag har jobbat som vanligt. Igår stannade jag hemma, även idag, är lite krasslig nämligen. Inte så farligt men behövde vila upp mig lite. Shit vad tråkigt det är att vara hemma själv. USH. Nu ligger jag och tittar på Efter tio och ska snart ut på ett litet ärende. Oroa er inte, det är inget roligt ärende och jag tänkter gå ut i mjukisar. Jag skolkar inte från jobbet.
 
Ohlala vad långt inlägg. Kul!!!!!!!!!! Grattis till er som läst, ska bjuda er på kaffe om ni kommenterar. Puss och kram och vi hörs kanske snart! 
 
en lite tbt fast det är fredag. Student <3